dimecres, 5 de maig del 2021

CONTES D'ARREU DEL MÓN

VET AQUÍ UNA VEGADA...


Els nens i nenes d'infantil hem vist un espectacle de contes i històries de tot arreu del món de la mà d'en Carles. Els contes han estat també acompanyats de cançons, tonades i cantarelles que han donat ritme a l’espectacle i ens han ajudat a participar, creant així un clima de complicitat amb nosaltres.

Els contes passaven a diferents parts del món: a l'Equador, a l'Àfrica i al Nord d'Europa; i els protagonistes de grans aventures han estat: una formiga, els ocells i l'arc de Sant Martí, un nen i el seu ninot n descobria què és el més important del cos per viure, i un gat.

Els contes tenen un gran potencial educatiu per aprendre a escoltar, adquirir lèxic, tenir empatia amb els personatges, treballar la intel·ligència emocional a partir del que senten els personatges, afavorir la imaginació... Ens ha permès conèixer i comprendre altres realitats a partir dels contes, empatitzar amb els personatges protagonistes i fomentar els valors de la diferència, la cooperació i la solidaritat.



CLIQUEU LA IMATGE PER VEURE'N MÉS

Explicar contes és un art molt antic que és viu encara a totes les cultures del nostre planeta. Aquest espectacle pretén contribuir, com un granet de sorra, a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar dels pobles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada